Selecteer een pagina

Sabine Koebrugge is sinds 2 mei 2022 de aanjager Economic Board Noord Nederland. Zij wordt daarmee het gezicht van het vernieuwde board dat zich gaat inzetten voor de belangen van het Noorden met beeldbepalende leden vanuit ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen.

Sabine heeft zin om te beginnen: “Ik ben trots op het Noorden. Ik heb daarom ontzettend veel zin om samen met de ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden aan de slag te gaan om onze regionale daadkracht te laten zien. Als zelfstandig ondernemer heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat partijen in onze regio met elkaar verbonden zijn en dat de landelijke politiek verder kijkt dan de Randstad. Als wij samen met elkaar de kracht van het Noorden bundelen én uitdragen, brengen we iets moois tot stand in de regio én voor het hele land. Neem contact met me op, want ik ga graag met u in gesprek!”

Voorzitter van de tijdelijke stuurgroep EBNN Sieger Dijkstra is blij met de komst van Sabine: “Met de energie en ambitie van Sabine hebben volgens mij de juiste aanjager gevonden die kan bijdragen aan de vernieuwing van EBNN. Zij is daarmee een aanwinst. Ik zie uit naar de samenwerking met haar om de board in de komende periode goed en structureel op de kaart te zetten!”

Meer informatie over Sabine kunt u vinden op haar profiel op LinkedIn

X